Info om våra

Betalningsvillkor

Våra betalningsalternativ

Vi samarbetar med Klarna

Om Klarna

Klarna grundades i Stockholm 2005, med målet att göra det enklare för människor att handla på nätet. De senaste 15 åren har tekniken utvecklat, engagerat och förändrat världen omkring oss, men vår målsättning är fortfarande lika relevant som någonsin tidigare, att göra betalningar så enkla, säkra och framförallt så smidiga som möjligt. Vanliga frågor och svar om Klarna hittar du under deras FAQ

Du kan även nå Klarna genom https://www.klarna.com/se/kundservice/ eller genom att ladda ner Klarna-appen

Betalning med kort

Hos oss är det möjligt att betala med svenska kort utställda av VISA, Mastercard. Det är inte möjligt att betala med kort som är utställda av utländsk bank. När du väljer att betala med kort så behöver du ange kortnumret, kortets giltighetstid samt CVC-koden som du hittar på baksidan.

Din korttransaktion skickas krypterat genom Klarna, som är vår leverantör av kortbetalningslösningar. Detta gör att du tryggt kan betala utan att vara rädd för att din kortinformation kommer på avvägar. Klarna stödjer 3D Secure och är PCI-DSS certifierade.

När dras beloppet från mitt kort?

När du gör din beställning godkänns ditt kort och du får ett mejl som bekräftar att beställningen är mottagen. Beloppet dras dock först när varorna lämnar vårt lager. Om ditt kort inte godkänns och inget belopp kan dras, visas ett meddelande på skärmen om att betalningen misslyckades.

Tänk på att även om betalningen inte blev godkänd, reserverar vissa kortutgivare beloppet. Detta kan innebära att du inte kan använda det reserverade beloppet under ett par dagar innan reservationen hävs. Samma sak gäller i de fall du vill avbeställa och avboka en kortbetalning innan din order skickats ifrån oss.

Direktbetalning via bank

Du loggar in via din bank och betalningen blir genomförd direkt. Du kan välja att betala hela ordervärdet genom direktbetalning. En direktbetalning bokförs omgående hos Storms Botanik.

Swish

Swish är en mobil betaltjänst där du enkelt, snabbt och säkert kan överföra pengar.

Betala ditt köp med Swish genom att logga in på din Swish-app och uppge betalningsuppgifterna. Kontrollera att de är korrekta. Köpet godkänner du med Mobilt BankID och du får omedelbart en betalningsbekräftelse. Pengarna dras direkt från ditt anslutna konto.

När du väljer att betala ditt köp med något av följande betalalternativ, accepterar du att Klarna behandlar dina personuppgifter. Se Klarnas integritetspolicy för en närmare beskrivning av Klarnas personuppgiftsbehandling.

Klarna Faktura

I samarbete med Klarna erbjuder vi fakturabetalning och möjlighet att betala efter att du fått hem dina varor. Vid fakturaköp förbehåller vi oss rätten att göra en kreditupplysning genom Klarna AB. Insamling och behandling av dina personuppgifter samt kreditupplysning är nödvändig för att vi ska kunna behandla ditt önskemål om kredit. Fakturor för privatpersoner ska betalas inom 30 dagar räknat från dag som beställningen skickas från vårt lager. Fakturan dateras och skickas med brev eller epost enligt inställning på er kundprofil och ska betalas via bankgiro. Om fakturans förfallodatum har passerat utan att Klarna tagit emot någon betalning, skickas en påminnelsefaktura.

På denna tillkommer en påminnelseavgift och eventuell dröjsmålsränta. För mer information om Klarna faktura och fullständiga villkor

Klarna Delbetalning

Vi använder oss av Klarna konto i samarbete med Klarna där du har möjlighet att delbetala beställningen mellan 3-36 månader. Du bestämmer då själv hur mycket du betalar varje månad. Det lägsta beloppet du kan betala ser du på raden ”Delbetala från” på din faktura. I mitten av efterföljande månad skickar Klarna en ny faktura med post och du bestämmer själv om du vill betala det lägsta beloppet, ett valfritt högre belopp eller hela det kvarvarande beloppet för att avsluta delbetalningen.