Upplevelser med

Workshops

Vår ambition är att upplevelsen ska kännas personlig, inspirerande och unik. Kännas glädjefullt, få ny kunskap, sitta ner och njuta, skapa med händerna. Samtidigt som du omges av blomster i vår Butik och Kreativa Studio.

Workshop ”Möhippa”

Kom till oss på Storms Botanik och överraska den blivande bruden med en blomsterkurs! Självklart uppmärksammas er vän lite extra. Ni möts av ett glas bubbel och lättare tilltugg.

Workshop ”Födelsedag”

Har ni en vän som fyller år och vill ses på en mysig stund? Här får ni känna glädjen med att skapa och vara kreativa. Självklart uppmärksammas födelsedagsbarnet lite extra. Erfaren blomsterälskare eller helt nybörjare spelar ingen roll, alla kan!

Workshop med familj-vänner-arbetskamrater

Samla familjen och få tid tillsammans, dra ihop vännerna, träffa jobbarkompisarna utanför arbetet. Förslagsvis göra en vacker bukett, dekoration eller krans i säsongens färger och blomster.

Workshop Färgsprakande Påsk

Vi skapar med påsken som inspiration. Här binder vi en maffig krans att pryda dörren eller en krans att smycka bordet i påskens färger och blomster.

Workshop Spirande Vår

Våren, den spirande årstiden då allt födds på nytt. Vi binder en maffig bukett eller en vacker dekoration. Som grund använder vi grenar och kvistar som precis slagit ut.

Workshop Ljuva Sommar

Nu blommar det som allra mest runt om oss så med inspiration av sommar och trädgård binder vi en maffig trädgårdbukett eller skapar en vacker dekoration.

Workshop Sensommar

Nu har lugnet lagt sig i trädgården, men fortfarande arbetar våra livsviktiga humlor, bin och insekter febrilt. Här tänker vi hållbara blomster som torkar vackert. När höstens mörker kommer kan vi fortfarande njuta av blommorna. Vi skapar en bukett eller en dekoration.

Workshop Höstfägring

Nu när dagarna blir kortare och mörkret kommer tidigare är tiden för att tända ljus, varva ner och låta det kreativa flöda. Vi bindet en vacker krans eller en skapar en hållbar dekoration till bordet i säsongens färger och blomster.