Vår historia

Om Storms Botanik

Det här är

Vår historia

Jag, Sofie Storm har arbetat som florist sedan 2004. Kan nog vara det absolut bästa yrket som finns men det fanns ändå ett sug efter att utvecklas och lära och uppleva nya saker. Så efter många tankar fram och tillbaka så kom beslutet att starta eget företag. Ta vara på de kunskaper och möjligheter som finns och utveckla till något mer.

Tillsammans med min man och våra två barn bor vi på landet precis vid havet, intill vackra Gullmarsfjorden, det bästa av två världar. Bakom oss är skog och berg och framför oss havet. Vi föll direkt för detta ställe då vi första gången var här, en solig och varm dag i maj för snart tjugo år sedan.

Företaget Storms Botanik är beläget här hemma i en byggnad nedanför vårt hus. Efter ombyggnationer så har vi inrett en butik som erbjuder inredning, udda utvalda ting, trädgårds attiraljer, fina leksaker och mycket annat. Här finns även plats för workshops och att sitta ner och njuta av en kopp kaffe.

Bredvid butiken finns vår blomsterodling, för självplock, till färdiga buketter som jag bundit, till bröllopsbeställningar och till workshops.

Startade även E-handel som är en del av företaget.

Här finns även vår odling med cirka 50 vinstockar. Dessa är satta nyss så dröjer några år innan det blir en tillräckligt stor skörd för att lämnas till en lokal vingård för tillverkning av vin. En väldigt spännande utmaning!

Vårt mål är en rofylld varm plats där inspiration skapar kreativitet!

Varmt välkomna!

Varför Storms Botanik?

Med passion för allt det kreativa

Bröllopsblommor

Blommor från vår egna blomsterodling men även ledande handlare i Sverige och Holland

Workshops

Personliga, inspirerande och unika upplevelser som skänker glädje, skapar minnen och ger nya kunskaper

Butik

Vi öppnar i maj

tors & fre kl 9:00 – 17:00

Café

Vi öppnar i maj

tors & fre kl 9:00 – 17:00

Webbshop

Handla alla våra fina varor direkt från webbshoppen

Workshop &
övernattning

Mer info kommer längre fram