All info om våra

Leveransvillkor

Leveransvillkor

Orderbekräftelse

När vi mottagit din beställning skickar vi dig snarast en bekräftelse via e-post med information om din beställning.  Spara orderbekräftelsen för att ha till hands vid eventuella kontakter med kundservice. Kontrollera alltid paketets innehåll och se att det stämmer överens med din orderbekräftelse. 

Leverans

Normalt har du ditt paket inom 1-3 dagar. Vid större kampanjer kan det ta något längre tid. Mindre orders med restnoterad produkt skickas när alla varor finns i lager. Vi förbehåller oss rätten att ta bort restnoterade produkter från ordern. När försändelsen lämnar vårt lager går det ut ett leveransbesked till den e-post adress som du angivit. Nedan kan du läsa om alla fraktsätt vi erbjuder. Tillgängliga fraktsätt för din order genereras utifrån det postnummer, artiklar och vikt du anger innan du går vidare i kassan. 

Postleverans/Varubrev DHL

Delas om möjligt ut i din brevlåda/brevinkast. Ett brev räknas som skrymmande om det inte kan delas ut i brevlåda/brevinkast, då lämnas det vid din dörr. Om paketet av någon anledning inte kan levereras vid dörren, så hamnar det hos ditt närmaste postombud, du aviseras då via SMS.

Pris för frakt:

  • 79:- oavsett ordervärde

Leverans till ombud DHL

Du kan själv välja bland dina närmsta ombud i kassan. Du får avisering via sms då det finns att hämta ut. 

Pris för frakt:

  • 79:- oavsett ordervärde

Hemleverans

Erbjuds för närvarande inte.

Ej uthämtade paket

Om kunden inte hämtar ut sitt paket har Storms Botanik rätt att debitera kunden en avgift upp till 200 kr för arbets- och fraktavgifter. Observera att paket som inte blir uthämtat faller EJ under ramen för ångerrätt och fri retur.