Allt om våra

Bröllopsblommor

Allt om våra

Bröllopsblommor

Bröllopsblommor är en stor och viktig del, oavsett om det är ett vackert enklare bröllop eller om planerna är pampigt stora.

Ni får hjälp att utforma blommorna utifrån era tankar, önskemål och budget så att det blir unikt och personligt för er.

Att få säga ja till varandra i en blomstersmyckad portal. Få stiga ut som nygifta och mötas av ett regn av blomsterkonfekt. Hårblommor med ett ärvt kärt smycke i. Brudtärnor med vackra hårkransar. Möjligheterna är oändliga. Nytänk eller traditionellt, båda lika rätt och vackert.

Att välja blommor är inte alltid helt enkelt. Brudbuketten får gärna spegla dig som person, passa klänningen och smycken, stilen på bröllopet och efter vilken tid på året ni gifter er. Allt detta får ni hjälp av på en konsultation som ni bokar, gärna 1-3 månader innan er vigsel. Konsultationen kostar 400 kr. och betalas efter mötet. Ta gärna med inspirationsbilder, bild på kläder och smycken och andra personliga önskemål.

Prisexempel

Mitt mål är att kunna använda mig av blommor från vår egna blomsterodling. Men också köpa från odlare i Sverige och Holland.

Brudbukett

1 200 – 2 500 kr

Corsage

100 – 175 kr

Tärnbukett

400 – 800 kr

Näbbukett

150 – 200 kr

Hårkrans

300 – 600 kr

Hårblommor

200 – 300 kr

Strutar med blomsterkonfetti

25 kr/struten

Prisförslag på blomsterportal, blommor till vigselplatsen och festlokalen, blomsterbåge, lösa snittblommor och andra blomsterarrangemang be om offert.

Storms Botanik drivs av mig Sofie Storm, utbildad till florist 2004. Så jag har erfarenhet av både små och stora bröllop. Ser framemot att träffa er och få höra era önskemål och tankar.

Hör av dig till oss

Gör en förfrågan

Kontaktuppgifter

073 – 565 09 22

Klingeröd 285
451 95 Uddevalla

Allmän kontakt
Välj ditt ärende:
0 of 800 max characters
Godkänn villkor