Bröllops fotografering Trolska skogen

STORMS BOTANIK

I oktober förra året så var det bröllops fotografering. Inte till ett riktigt bröllops utan till bilder som ska finnas i butiken och här på min webbsida.

Frågade min svägerska Cecilia om hon kunde tänka sig att ställa upp på att vara fotomodell. Och då tillsammans med varghunden Kira. Lycka för mig att både svägerskan och husse och matte till Kira sa JA på frågan om att vara med på fotografering.

Planerade 3 olika sorters stilar, brudar och buketter.

Detta blev den bohemiska, trolska bröllopet. Jag köpte en klänning på tradera, Foto och styling gjorde Elin på Studio Idyll.

Yvig och vild krans i håret men ljuslila limonium.

Jag gjorde en brudbukett med dova varma toner:

Sex olika sorters rosor, Gul Solboll-Craspedia, Grå Harsvans-Lagurus, Vit brud orkidé-Phalanopsis, Smutsrosa Protea Cynaroides, Grålila Silverrips-Limonium, Vit Elegansnejlika-Diathus, Gråsilvrig Silverek-Jacobaea, Grönorange Crocosmia med bär. Pampasgräs-Cortaderia, Aprikos Storblommig kryss-Kalimba Chrysanthemum, Aprikos prärieklocka-Eustoma, Vit torkad eternell.

Beige, vita och ljuslila sidenband som jag klippt och rivit av sjalar som jag köpt på second-hand.

Som en trolsk saga

Matt möter blankt.

På översta bilden har Cecilia en hårkrans med samma blommor från brudbuketten, rosa vinterbär och även här band av sjalarna.

Raka linjer möter det vilda spretiga

Det ruffiga kalla möter det varma vackra

Detta var det trolska bohemiska bröllopet, snart kommer det vilda vackra bröllopet och även coola slottsbröllopet.

Ha en fin dag!

/Sofie

Lämna en kommentar